Artvin Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu...

08 Mayıs 2019, Çarşamba 290

Programa Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin TİLKİ ile yüksekokul öğretim elemanları, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende mezun öğrenciler adına konuşma yapan Artvin Meslek Yüksekokulu birincisi Özel Güvenlik ve Koruma programı öğrencisi Merve BALLI başta ailesi olmak üzere kendilerini yetiştiren bölüm öğretim elemanlarına ve arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yaşar KOBYA ise törene katılımlarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin TİLKİ'ye, davetlilere, meslektaşlarına, öğrenci ve velilere teşekkürlerini sundu. 13. dönemde mezun olacak öğrencilere başlayacakları yeni hayatlarında başarı temennisinde bulundu.

Meslek Yüksekokulumuz ve değerli öğrencilerimiz adına hazırlanmış sinevizyon gösterisi ile devam eden programda halk oyunları ekibi folklor gösterisi düzenledi.

Bölümlerinde derece giren öğrencilere başarı belgeleri, plaket ve altından oluşan ödüllerin takdimi ile devam eden Program kep atma merasimi ile son buldu.

Programı gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı akademik, idari personelimize ve değerli öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız.