Artvin Meslek Yüksekokulunda Vergi Haftası Etkinliği Düzenlendi...

04 Mart 2019, Pazartesi 202

Artvin Meslek Yüksekokulu binası Derslik 25 de gerçekleştirilen ve Artvin Vergi Dairesi Başkanlığından gelen uzmanların konuşmacı olarak katıldığı programa Artvin Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Serkan ÇALI, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Her Yıl 26 Şubat- 4 Mart Tarihleri arasında düzenlenen Vergi Haftası kapsamında Artvin Meslek Yüksekokulunda düzenlenen programda konuşma yapan Uzmanlar, Verginin tanımını,  vergi vermenin kutsiyeti ve vergilerin ne için toplandığını, hangi hizmetlere dönüşerek tekrar vatandaşlara sunulduğu, vergi verme bilincinin yerleşmesi ve daha da gelişmesi gibi konularda bilgiler verdi. Öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılması ile program sona erdi.